Home / Hoe Het Werkt

Hoe Het Werkt

Huur bij ons jouw herbruikbare bekers en foodbowls

Ben je op zoek naar een zeer éénvoudige manier om herbruikbare bekers & foodbowls te huren? Wens je daarnaast een complete ontzorging van de volledige bestelflow en wil je deze steeds op de voet te volgen? Na het event ontvang je ook een uitgebreid overzicht met duidelijke parameters over de herbruikbare bekers en bowls op jouw event!

Stap 1 – Registreer je

Maak zeer éénvoudig een account aan!

Na amper een paar seconde kan je verder aan de slag ! Ontdek snel of jouw Stad of Gemeente een deal heeft gesloten met ons, zodat je kunt genieten van nog meer voordelige voorwaarden!

title

Stap 2 – Plaats jouw bestelling

Maak met een paar klikken jouw bestelling compleet!

Ontdek in één oogopslag ons assortiment en plaats in no-time jouw bestelling. Bang iets te vergeten? Geen zorgen, wij denken aan alles! Van controle van jouw bestelling tot het voorstellen van het meest efficiënte transport! Onmiddellijk na je bestelling ontvang je een orderbevestiging.

title

Stap 3 – Levering

Laat jouw bestelling door ons leveren of haal het zelf op!

Kies voor jullie de gemakkelijkste oplossing! Laat alles zorgvuldig door ons leveren of kom met eigen transport de bestelling ophalen. Praktische vragen? Wij denken samen met jou mee naar de meest efficiënte oplossing om de materialen op jouw event te laten toekomen en ze terug te brengen bij ons in het magazijn!

title

Stap 4 – Ontvang een uitgebreid rapport

Ontdek hoe duurzaam jouw event was!

Wij houden van transparante communicatie! Na het event ontvang je van ons een uitgebreide factuur met de details per bestelling en de volledig historiek van jouw event! - Van percentage gerecupereerde bekers en foodbowls tot het aantal industrieel gereinigde -en verloren bekers en foodbowls -. Ben je een SuperCity? Dan krijg je van ons een overzichtelijk dashboard waar je de volledige flow van alle deelgemeenten en verenigingen kunt volgen!

title